Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Στα 24 τα κρούσματα από το γλέντι γάμου – Ανάμεσά τους ο γαμπρός και η νύφη

κορωνοϊός
 clock 17:22 | 01/08/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Ολοένα και περισσότερα είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού από το γάμο και το γλέντι που έγινε το περασμένο Σάββατο στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Θετικά στον κορωνοϊό είναι 24 άτομα. Ανάμεσά τους ο γαμπρός, η νύφη, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης.

Στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο έχουν προς εξέταση 200 ύποπτα δείγματα, ωστόσο δεν αφορούν όλα το γάμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γαμήλια τελετή έγινε σε ανοιχτό υπαίθριο χώρο. Ωστόσο, αμέσως μετά, περίπου 40 καλεσμένοι μπήκαν στο εσωτερικό του ναού για τη βάπτιση του παιδιού των νεόνυμφων.

Τα πρώτα ύποπτα συμπτώματα πυρετού και αδιαθεσίας εκδηλώθηκαν την Τρίτη, στην οικογένεια του γαμπρού, ενώ το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis