Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας με διάρκεια και ένταση - Ζέστη και κατά τη διάρκεια της νύχτας
καύσωνας
 clock 08:48 | 19/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Πρόγευση από τον καύσωνα που θα έλθει για τα καλά στην Ελλάδα θα πάρουμε το Σαββατοκύριακο, καθώς το θερμόμετρο θα αρχίσει από αύριο Κυριακή να ανεβαίνει για να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες ημέρες.

Υψηλές θερμοκρασίες την ημέρα, αλλά και τη νύχτα, θα ταλαιπωρήσουν σχεδόν όλη τη χώρα από τη Δευτέρα ως και την Παρασκευή ή ακόμη και το επόμενο Σαββατοκύριακο, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Όπως επισημαίνουν, οι πιο δύσκολες ημέρες του καύσωνα  θα είναι από την Τετάρτη και έπειτα, με πιθανή κορύφωση την Παρασκευή. 

Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς τονίζει ότι, με τα τελευταία δεδομένα «όλα τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ένα σημαντικό κύμα ζέστης προβλέπεται να πλήξει τη χώρα μας από την Τρίτη 22 Ιουλίου, με αυξανόμενη ένταση, και να διατηρηθεί τουλάχιστον έως και την Παρασκευή 25 Ιουλίου, οπότε προβλέπεται η κορύφωσή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το μπαλκόνι ξεκίνησε η φωτιά στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος κοιμόταν (βίντεο)

Χερσόνησος: Γεμάτη από τουρίστες αλλά με άδεια τα ταμεία των εμπόρων...

Ποινές φυλάκισης έως και 16 χρόνια σε 4 νεαρούς που ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis