Ελλάδα

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

ΔΕΗ

Σε κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη προχώρησαν το πρωί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης.
Η ΓΕΝΟΠ πραγματοποιεί σήμερα τρίωρη στάση εργασίας, ενώ, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, θα ξεκινήσουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι οποίες όπως γνωστοποιήθηκε χθες από την ομοσπονδία θα έχουν και επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση.
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Χερσόνησος: Στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε αυτοκίνητο - φώτο

Ανισαράς Χερσονήσου.

Μία πτώση που προκάλεσε πολύ … θόρυβο και ευτυχώς δεν επέφερε τραυματισμούς, σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του Ανισαρά, στα Αγριανά του Δήμου Χερσονήσου όταν ένας διπλός στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι με τις δύο κολώνες της ΔΕΗ να παρασέρνουν αρχικά ένα τοιχίο το οποίο λειτούργησε ως ντόμιο «φθάνοντας» έως το αυτοκίνητο, στο οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Πάντως, η παρουσία του αυτοκινήτου- χωρίς ευτυχώς στην καμπίνα του να υπάρχουν επιβάτες- συγκράτησε την … απόλυτη πτώση του στύλου, ο οποίος μαζί με τα ηλεκτροφόρα καλώδια δεν έπεσαν στο έδαφος αλλά παρέμειναν εναερίως!

 

Από τον θόρυβο και τη θέα της πτώσης οι περίοικοι θορυβήθηκαν και η πρώτη τους σκέψη ήταν το «κακό που θα είχε συμβεί» εάν ο διαβρωμένος στύλος έπεφτε σε περαστικούς ή διερχόμενα οχήματα.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στο σημείο έφτασε και εργολάβος από τον ΔΕΔΔΗΕ, για την αποκατάστασης της ζημιάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Κρήτη - Ένοπλες Δυνάμεις: Νέο κέντρο αριστείας εγκρίθηκε από το NATO

Κρήτη - κορωνοϊός: 16 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ολοκαύτωμα: Η Εσθήρ Κοέν ήταν η τελευταία Ελληνίδα επιζώσα του Άουσβιτς (βίντεο)