Ελλάδα

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ κοντά στους πρώην εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής

ιεκ ακμή

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ στο πλαίσιο των Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε μία αξιοσημείωτη κίνηση με υψηλή κοινωνική ευαισθησία, ανακοινώνοντας το Πρόγραμμα«ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ-ΠΡΟΣΒΑΣΗ» που απευθύνεται στους άνεργους υπαλλήλους της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ που έκλεισε πρόσφατα.  
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, το Πρόγραμμα θα προσφερθείΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στους υπαλλήλους της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και έχει ως στόχο την κατάρτισή τους σε όποιο γνωστικό πεδίο από τα 82 επαγγέλματα που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιθυμούν, προκειμένου να έχουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και νέες ευκαιρίες επανένταξης στην αγορά εργασίας.  
 
Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού  Ομίλου ΑΚΜΗ Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: « Eίναι μία προσπάθεια να δώσουμε ένα νέο κίνητρο ζωής και μία νέα προοπτική σε τόσους ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους. Να αποκτήσουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες ώστε να αντιμετωπίσουν με δύναμη και αισιοδοξία το μέλλον. Η γνώση δίνει δύναμη στην φωνή των ανθρώπων. Και αυτή την δύναμη πρέπει να κρατήσουμε ψηλά σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς».
 
To IEK ΑΚΜΗ αποτελεί τoν μεγαλύτερo, κρατικώς αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό στις μεταλυκειακές σπουδές στην Ελλάδα με οργανωμένες  δομές σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης και έχει ανακηρυχθεί ως ένα από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης.
 
Έχει ενεργή και αδιάλειπτη δράση κοινωνικής ευαισθησίας δίνοντας συνεχώς «το παρών» με υποτροφίες σπουδών σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, προγράμματα ειδικής αγωγής, αθλητικού ιδεώδους,  συνεργασία με Συλλόγους για το παιδί και τον άνθρωπο ενώ έχει διακριθεί με 12 διεθνή βραβείακαινοτομίας, πρωτοπορίας, ποιότητας στην παρεχόμενη εκπαίδευση και με 2 διεθνή βραβεία Κοινωνικής Ευθύνης.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
www.iek-akmi.edu.gr www.facebook.com/iekAKMIedu
 
 

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα με έξι τραυματίες στην Εθνική Οδό Λάρισας- Τρικάλων

ΕΚΑΒ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Λάρισα με έξι τραυματίες.

Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, ενώ έξι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

Αντιεμβολιαστές: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 4 από τις 25 προσαγωγές

Ηράκλειο: Λουκέτο για 1 μήνα σε beach bar στον Καρτερό και πρόστιμο