Κοινωνία

Δαιμόνιο μυαλό: Η πρωτότυπη πατέντα εν μέσω καραντίνας

Λάρισα πατέντα

Το δαιμόνιο μυαλό των Λαρισαίων συνεχίζει να παίρνει απίστευτες στροφές, καθώς οι διάφορες πατέντες δίνουν και παίρνουν.

Αυτή την φορά Λαρισαίος δεν μπορούσε προφανώς να βλέπει το παιδί του λυπημένο που δεν μπορεί να πάει στην παιδική χαρά λόγω των μέτρων και σκέφτηκε να κάνει αυτοσχέδια κούνια, την οποία έδεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του (από την εξωτερική πλευρά)  και  έτσι ο πιτσιρικάς …πετάει στα σύννεφα…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κάμψη στην πορεία των εμβολιασμών (Βίντεο)

εμβολιασμός

Τις «χαμένες» εμβολιαστικά ημέρες του Αυγούστου επιχειρεί να καλύψει η κυβέρνηση με τις κινητές μονάδες που θα αναπτυχθούν σε όλη την Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το Ηράκλειο το υπουργείο Υγείας έχει ήδη επικοινωνήσει με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Χαλκιδική, επιχειρώντας να δει εάν υπάρχει εμβολιαστικό ενδιαφέρον από εργαζόμενους, οι οποίοι αμέλησαν μέχρι σήμερα να κάνουν το εμβόλιο.

Όπου εκδηλωθεί η πρόθεση από αρκετούς εργαζόμενους, οι μονάδες θα βρίσκονται εκεί, με προσωπικό που θα «απελευθερωθεί» από τα εμβολιαστικά κέντρα, στα οποία παρατηρείται χαμηλό ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε εδώ αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 347 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός: 2.760 τα νέα κρούσματα - 17 θάνατοι - 172 οι διασωληνωμένοι

Self test - κορωνοϊός: Πρόστιμο σε εργαζόμενους που δεν δηλώνουν το αποτέλεσμα