Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Πού θα οδηγηθεί η ηγετική ομάδα αν εκδοθούν εντάλματα σύλληψης (Βίντεο)

χρυση αυγη

Σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί, αν το δικαστήριο κρίνει, ότι πρέπει να φυλακιστεί η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται ήδη εργασίες έτσι ώστε αν το δικαστήριο κρίνει ότι οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες να υπάρχουν οι υποδομές έτσι ώστε να μεταφερθούν εκεί οι επτά της ηγετικής ομάδας. Βέβαια, οι αρμόδιες υπηρεσίες γνωρίζουν ότι οι σχέσεις μεταξύ των επτά προσώπων έχουν διαρραγεί και αυτό το στοιχείο λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στον σχεδιασμό. Η απόφαση του δικαστηρίου που αναμένεται να βγει το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα καθορίσει τις εξελίξεις.

 

Αξίζει να επισημανθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι οι αστυνομικοί, στην περίπτωση που εκδοθούν εντάλματα σύλληψης θα κινηθούν άμεσα προκειμένου να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

 

Ελλάδα

Γερμανία: H Ελλάδα από την Κυριακή βγαίνει από τη λίστα με τις «επικίνδυνες» χώρες

Τουρισμος τουριστες Κρητη

Η Ελλάδα δεν θα περιλαμβάνεται από την Κυριακή στον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» λόγω του κορωνοϊού, επισημαίνει το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ», στα στοιχεία του οποίου βασίζονται και οι σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Εξωτερικών.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ήδη αφαιρεθεί από την κατηγορία «κινδύνου» οι περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου και το Άγιον Όρος.

Μαζί με την Ελλάδα, από τη λίστα αφαιρούνται μεθαύριο σχεδόν ολόκληρη η Γαλλία, η Ελβετία και το Βέλγιο. Όποιος φθάνει στη Γερμανία από κάποια από αυτές τις περιοχές δεν θα υπόκειται στο εξής σε κανέναν από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς του προηγούμενου διαστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 23 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και στην Ισπανία

Κικίλιας: Μετά το καλοκαίρι οι αποφάσεις για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού