Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Γιάννης Παναγόπουλος: Εντολή για έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του
γιάννης παναγόπουλος
 clock 12:44 | 03/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Προκαταρκτική εντολή στην οικονομική αστυνομία για έρευνες στο σπίτι και στο γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας.

Έρευνες έχουν διαταχθεί επίσης σε εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόταν ο κ. Παναγόπουλος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο οικονομικός εισαγγελέας έχει ζητήσει να παρίσταται στις έρευνες που θα διεξαχθούν.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε διαφωνία στους κόλπους της Δικαιοσύνης σχετικά με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης σχετικά με τα 3,2 εκατ. ευρώ που φέρεται να μη δήλωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών, μη συναινώντας στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης όπως ζητούσε η συνάδελφός του του πρώτου βαθμού, ζήτησε τη διενέργεια περαιτέρω προκαταρκτικής έρευνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή οι δύο νέες δικογραφίες – Τι περιλαμβάνουν

Νέες απειλές Τραμπ: Δεν έχουμε καν αρχίσει να καταστρέφουμε ό,τι έχει απομείνει

Ρωσία: Δεκάδες τραυματίες σε εκτροχιασμό τρένου - (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis