Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Κατρούγκαλος: Σε ένα μήνα το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

assets_large_t_420_54146483.jpg
 clock 16:45 | 14/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση του δημόσιου τομέα, όπως γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, από το βήμα του ετήσιου συνεδρίου του Economist.

Ο κ. Κατρούγκαλος εξήγησε ότι στόχος της αξιολόγησης θα είναι η βελτίωση της απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων και δεν θα λειτουργεί ως τιμωρητικό μέτρο εναντίον τους και ανέφερε ότι έχει υπογράψει δύο μνημόνια συνεργασίας με τη Γαλλία και τη Σουηδία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο θέμα της αξιολόγησης προσωπικού.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι προγραμματίζεται, και θα είναι έτοιμο το επόμενο διάστημα, ένα πρόγραμμα κινητικότητας δημοσίων υπαλλήλων, κυρίως στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Πρόνοιας και προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου για την επιλογή προϊσταμένων.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis