Ελλάδα

Φθιώτιδα: Διακινούσε παράνομα 5.500 ζωντανά δολώματα

dolomata.jpg

Πέντε χιλιάδες πεντακόσια ζωντανά νωπά δολώματα του είδους ολοθούριο, εκ των οποίων τα 2.700 υπολειπομένων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες στη Σκάλα Αταλάντης Φθιώτιδας, από λιμενικούς, που συνέλαβαν και τον διακινητή τους για παράνομη εμπορία τους και απείθεια.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκαναν στο αλιευτικό καταφύγιο Λιβανάτων, οι λιμενικοί εντόπισαν φορτηγό όχημα και τον οδηγό του να διακινεί την εν λόγω ποσότητα, την οποία προηγουμένως είχε μεταφορτώσει από επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Τα δολώματα κατασχέθηκαν και ποντίστηκαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Ελλάδα

Και τέταρτος νεκρός σήμερα από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

κορωνοϊός

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορωνοϊού και στη χώρα μας, καθώς έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας ακόμη άνθρωπος, εκτός από τους τρεις για τους οποίους έγινε νωρίτερα γνωστή η είδηση του θανάτου τους. Πρόκειται για ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Πλέον τα θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται σε 36.

Οπως μετέδωσε το Open TV, κατέληξε ένας άνδρας 65 ετών στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ένας ακόμη άνδρας 65 χρόνων στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ένας 77χρονος από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, καθώς κι ένας ασθενής αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Σισμανόγλειο.

Μέχρι χθες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν 1.061.