Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Ευρυτανία: Νεκρός σε χαράδρα στο Βελούχι εντοπίστηκε ο 74χρονος ορειβάτης
βελουχι ευρυτανιας
 clock 13:34 | 23/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/02) στο Βελούχι Ευρυτανίας, ο 74χρονος ορειβάτης, ο οποίος αγνοούταν από το απόγευμα του Σαββάτου (21/2).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο χιονοδρομικό της περιοχής προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονταν έρευνες της πυροσβεστικής, των εθελοντών και της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη στο Βελούχι Ευρυτανίας ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου (21/2).

Η επιχείρηση στήθηκε εν μέσω πυκνής ομίχλης και χιονοθύελλας την Κυριακή (22/2), πολύ κοντά στην κορυφή του βουνού, εκεί που ο 74χρονος χωρίστηκε από την υπόλοιπη ομάδα του και χάθηκαν τα ίχνη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρόεδρος του Μεξικού απευθύνει έκκληση για ψυχραιμία μετά τη δολοφονία «Ελ Μέντσο»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis