Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας, όταν ένας Ρομά αρνήθηκε να υπακούσει σε σήμα αστυνομικών της ΔΙΑΣ για έλεγχο, επιτάχυνε και εν τέλει... κατέληξε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Μιαούλη και Ζωδόχου Πηγής όταν τα στελέχη της ΔΙΑΣ παρατήρησαν το όχημα, έκριναν ότι κινείται με ύποπτο τρόπο και θέλησαν να το ελέγξουν.


Έκαναν σήμα στον οδηγό, εκείνος όμως αρνήθηκε να υπακούσει. Αντίθετα επιτάχυνε, μπήκε ανάποδα στην οδό Μπουμπουλίνας και προσπάθησε να διαφύγει. Δεν κατάφερε ωστόσο να πάει μακριά καθώς το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, κατέληξε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.
Στη συνέχεια ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και συνελήφθη.
ΠΗΓΗ: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιερέας διέκοψε γάμο για την εμφάνιση της κουμπάρας: «Πήγαινε ντύσου, εδώ δεν είναι πασαρέλα»
Αποκάλυψη Ράδιο Κρήτη: Νοσηλεύτρια με covid σε νυχτερινή βάρδια λόγω έλλειψης προσωπικού
WSJ: Το μοιραίο λάθος του Γιαχία Σινουάρ -Όταν αρνήθηκε αραβική πρόταση για απόδραση από τη Γάζα