Ελλάδα

Διαμαρτυρία εργαζομένων στην ιδιωτική τηλεόραση έξω από τη Βουλή

διαμαρτυρια εξω απο βουλή

Έξω από τη Βουλή βρίσκονται εργαζόμενοι των ιδιωτικών καναλιών διαμαρτυρόμενοι για το μαύρο στα κανάλια, που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν άδεια συχνότητας, καθώς και εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Οι τεχνικοί κρατούν πανό που αναγραφεί «Νέο Μαύρο στην ΤV=1817 νέοι Άνεργοι» ενώ σε ένα άλλο πανό οι εργαζόμενοι του Mega γράφουν: «διεκδικούμε τις αμοιβές μας! Αγωνιζόμαστε για θα δουλειές μας! Όχι στο μαύρο- Ναι στο αύριο».

Αντιπροσωπεία των τεχνικών μπήκε στη Βουλή και παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας ενώ στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ Γιώργος Σκεπετζάκης ανέφερε πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου 2.000 οικογένειες να μην βρεθούν στον δρόμο ενώ χαρακτήρισε ψεύτη τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τις δηλώσεις του στη ΔΕΘ ότι οι εργαζόμενοι των ιδιωτικών καναλιών δεν συμπαραστάθηκαν στο μαύρο της ΕΡΤ.

Ελλάδα

Εμβολιασμοί: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για παιδιά άνω των 12 ετών

εμβολιασμός παιδιών

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού των παιδιών, άνω των 12 ετών.

Το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών θα μπορεί να γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού θα μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.

Ραντεβού και σε ΚΕΠ-φαρμακεία
Επίσης, το ραντεβού του παιδιού θα μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού.

Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού