Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Διακλαδική άσκηση ετοιμότητας σε Έβρο και Αιγαίο με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Ένοπλες δυνάμεις
 clock 09:41 | 17/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Εκτέλεση διακλαδικής άσκησης ετοιμότητας διατάχθηκε αιφνιδιαστικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου 2025 και κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη.

Σκοπός της άσκησης είναι η επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας μέσω της εξέτασης των διαδικασιών εφαρμογής ειδικών σχεδίων, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ.

Η άσκηση διεξάγεται εντός της περιοχής ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και καλύπτει τμήματα του θαλάσσιου και χερσαίου χώρου, συμπεριλαμβάνοντας περιοχές στον Έβρο και στο Αιγαίο.

Για την υλοποίηση της δραστηριότητας ενεργοποιήθηκε η διακλαδική δύναμη ετοιμότητας με συμμετέχον προσωπικό και μέσα των τριών (3) Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Γυναίκα ξεψύχησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου - Την βρήκε ο άνδρας της

Κρήτη - Μεταναστευτικό: Νέα επεισόδια στην Αγυιά - Επέμβαση ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικού

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο Ηράκλειο η δίκη των 105 κατηγορουμένων – Η καταγγελία για τις επιδοτήσεις

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis