Ελλάδα

DEFEA 2021: Υπεγράφησαν συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών

αμερικανικος στρατός

Στο πλαίσιο της έκθεσης για την αμυντική βιομηχανία DEFEA - Defence Exhibition Athens 2021, μπήκαν οι υπογραφές για στρατηγικές συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών.

   Αυτό αναφέρεται σε απολογιστική ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση, ενώ γνωστοποιείται ότι η επόμενη DEFEA έχει προγραμματιστεί για τις 9 - 11 Μαΐου 2023.

   Η διεθνής έκθεση για την αμυντική βιομηχανία DEFEA - Defence Exhibition Athens 2021, φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo από 13 - 15 Ιουλίου 2021 και όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του κέντρου, Μαρίνος Μαρίνος, «η έκθεση DEFEA διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συγκυρίες και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Εντούτοις, η διοργανώτρια εταιρία ΡΟΤΑ κατάφερε να πραγματοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα.

   Παρά τα αυστηρά πλαίσια πραγματοποίησης της έκθεσης, οι διοργανωτές ακολούθησαν  πρότυπα και πρακτικές διεθνών διοργανώσεων με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και εντυπωσιακό επιχειρηματικό αποτύπωμα. Το Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo ανοίγει επίσημα τις πύλες του για την φιλοξενία των επόμενων εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πανελλαδικές 2021: Περίπου 26.452 υποψήφιοι θα μείνουν εκτός σχολών

Ηράκλειο: Στην εντατική και οι δύο μετά τους πυροβολισμούς και τη βουτιά

 

 

Ελλάδα

Κάθε μέρα και καλύτερα ο 6χρονος Φώτης - Πλέον μιλά κανονικά

κακοποίηση-αγοράκι

Βελτιώνεται καθημερινά η κατάσταση της υγείας του εξάχρονου Φώτη, χαροποιώντας τα μέλη της οικογένειάς του που αγωνιά από την περασμένη εβδομάδα όταν το αγοράκι τραυματίστηκε στην διάρκεια των αγώνων καρτ στο pick της Πάτρας.

Ο 6χρονος -ο οποίος αποσωληνώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη κι ενώ βρισκόταν σε καταστολή για τέσσερις ημέρες- πλέον μιλά κανονικά και κάθε μέρα που περνά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, είναι θέμα ημερών να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ θα συνεχίσει την αποθεραπεία για να επανέλθει πλήρως στην φυσιολογική ζωή του.

Για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη ψυχολόγου στο δωμάτιο του εξάχρονου στη ΜΕΘ έτσι ώστε να βοηθήσει το παιδί στη μετατραυματική του συμπεριφορά.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - σεισμός: Μέτρα στήριξης θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ηράκλειο - σεισμός: Πέρασαν τη νύχτα σε σκηνές, με κρύο και μετασεισμούς (φωτο)

Ηράκλειο - Σεισμός: Μόνο τα ΕΛΤΑ Αρκαλοχωρίου δεν θα λειτουργήσουν

ESPA BANNER