Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: «Τσαντάκιας» κλέβει ανυποψίαστη γυναίκα και την πετάει στον δρόμο

τσαντάκιας
 clock 16:22 | 11/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Αδίστακτος χαρακτηρίζεται από αστυνομικές πηγές ο 43χρονος «τσαντάκιας» που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίας Παρασκευής.

Σε βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται ο 43χρονος να κινείται με το μηχανάκι του, να προσεγγίζει μια γυναίκα, να της αρπάζει με βία την τσάντα, να την πετάει στο οδόστρωμα και να την σέρνει για κάποια μέτρα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και διατάχθηκε η προφυλάκιση του, καθώς εμπλέκεται σε πάνω από 3 περιστατικά αρπαγής τσαντών στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και του Χαλανδρίου.

Ο 43χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου 1,5 μήνα, έχοντας καταδικαστεί μεταξύ άλλων για βιασμό, αλλά και άλλα αδικήματα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βουλή – Τριαντόπουλος: Μυστική ψηφοφορία και παραπομπή στο Δικαστικό Συμβούλιο

Κάθε ελληνικό νοικοκυριό πετά στα σκουπίδια 1.000 ευρώ ετησίως σε τρόφιμα

Κρήτη: Εξάχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από μεγάλο ύψος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis