Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε φούρνο -Βρήκαν άδειο ταμείο και έκλεψαν τα... γαλακτομπούρεκα
διάρρηξη
 clock 14:41 | 06/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια περίεργη διάρρηξη σημειώθηκε στο Κερατσίνι, προκαλώντας έκπληξη στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η διάρρηξη έγινε σε φούρνο στο Κερατσίνι, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, όταν δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα την ώρα που ήταν κλειστό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες κινήθηκαν γρήγορα μέσα στον χώρο και κατευθύνθηκαν αρχικά προς την ταμειακή μηχανή, αναζητώντας χρήματα.

Βρήκαν το ταμείο άδειο και έκλεψαν τα γαλακτομπούρεκα

Όταν όμως διαπίστωσαν ότι η ταμειακή ήταν άδεια, φαίνεται πως αποφάσισαν να μην φύγουν με άδεια χέρια… Έτσι άρχισαν να ψάχνουν στον χώρο του καταστήματος και τελικά εντόπισαν ένα ταψί με γλυκά.

Πριν αποχωρήσουν, πήραν περίπου 20 κομμάτια γαλακτομπούρεκο, αξίας περίπου 50 ευρώ, αφήνοντας πίσω τους ένα περιστατικό που περισσότερο θυμίζει… «γλυκιά» διάρρηξη παρά μια τυπική κλοπή.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, με τις αρχές να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους δύο δράστες και να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή διαφυγής τους.

Δείτε βίντεο από το Κερατσίνι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μ. Ανατολή: Ολονύχτιο σφυροκόπημα της Τεχεράνης – «Είμαστε έτοιμοι για παρατεταμένο πόλεμο» λέει το Ιράν

Αποκάλυψη Ράδιο Κρήτη: Ανησυχία για τα φύλλα πορείας σε εφέδρους αξιωματικούς του Ηρακλείου εν μέσω του πολέμου

Αστυνομική επιχείρηση στο λιμάνι της Σούδας για χιλιάδες κροτίδες και βεγγαλικά (εικόνες)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis