Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Σταυρός φαρμακείου έπεσε σε γυναίκα
φαρμακειο
 clock 19:07 | 08/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Σπάνιο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου 2026, όταν αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε γυναίκα ο φωτεινός σταυρός φαρμακείου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων, όπου η ταμπέλα έφυγε από τη θέση της για άγνωστη αιτία και χτύπησε πεζή που διέρχονταν από το σημείο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την τραυματία και την μετέφερε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε η αποκόλληση του σταυρού παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ το θέμα διερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο - Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στον κόμβο Σκαλανίου (εικόνες)

Σοκ στη Μεσαρά: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στα παιδιά του - Συνελήφθη και η μητέρα

Ηράκλειο - Εστίαση: Κόσμο είχε... αλλά δεν κατανάλωσε - Πτώση 50% σε σχέση με πέρυσι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis