Ελλάδα

Αθήνα: Κεντρικό ξενοδοχείο διαφημίζει ρεβεγιόν με μπουφέ - 140 ευρώ το πακέτο

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιά Χριστούγεννα

Σε μία απίστευτη, για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, καταγγελία, προέβη μέσω του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Όπως είπε λοιπόν ο Νίκος Στραβελάκης, κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, διαφημίζει επίσημα ρεβεγιόν.

Μάλιστα όπως αναφέρει το διαφημιστικό του, στο πακέτο προβλέπεται διανυκτέρευση, γεύμα και δείπνο σε μπουφέ έναντι 140 ευρώ.

Και όλα αυτά εν μέσω πανδημίας.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου υπουργείου Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης που ήταν εκείνη την ώρα στον αέρα, είπε πως πρέπει να γίνει καταγγελία στν τηλεφωνική γραμμή 1520 προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους.  

 

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Γκίκας στο Ράδιο Κρήτη: Όλη η αλήθεια για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Κρήτη - Καταρροϊκός πυρετός: Ασφαλή τα κρέατα μόνο από τα οργανωμένα σφαγεία

Κρήτη - κορωνοϊός: Πέφτει ο αριθμός των νοσηλευομένων - 21 σε ΜΕΘ

Κόσμος

Κορωνοϊός – Αφρικανική μετάλλαξη: Σε 100 μέρες νέο εμβόλιο αν χρειαστεί, λέει η Pfizer

pfizer εμβόλιο

Οι Pfizer/BioNTech μελετούν τη νέα παραλλαγή του κορονοϊού, την αφρικανική μετάλλαξη, όπως αποκαλείται και τα αποτελέσματα αναμένονται «το αργότερο σε δύο εβδομάδες».

Ειδικότερα, το γερμανικό φαρμακευτικό εργαστήριο BioNTech, που συνεργάζεται με την Pfizer, αναμένει «το αργότερο σε δύο εβδομάδες» τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών που θα επιτρέψουν να προσδιοριστεί αν η νέα παραλλαγή που εντοπίστηκε στη Νότια Αφρική είναι ικανή να διαφεύγει την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια, δήλωσε ένας εκπρόσωπος.

«Ξεκινήσαμε αμέσως έρευνες για την παραλλαγή B.1.1.529» που «διαφέρει σαφώς από τις ήδη γνωστές παραλλαγές γιατί παρουσιάζει επιπλέον μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη ακίδα», χαρακτηριστική του ιού SARS-CoV-2, εξήγησε η εκπρόσωπος στο AFP.

«Η Pfizer και η BioNTech είναι έτοιμες εδώ και αρκετούς μήνες να προσαρμόσουν το εμβόλιό τους σε λιγότερο από έξι εβδομάδες και να παραδώσουν τις πρώτες δόσεις σε 100 ημέρες», αν μια παραλλαγή αποδειχθεί ανθεκτική.

ειδησεις σημερα

Μετάλλαξη της Μποτσουάνα: Η Ε.Ε. σταματά τις αεροπορικές αφίξεις από τη νότια Αφρική

Ζωνιανά: Δεκάδες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο χωριό

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανεμβολίαστοι η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών στις ΜΕΘ

ESPA BANNER