Ελλάδα

Από Ιούλιο η μουσική στην εστίαση

μουσική σε καφετέρια

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι αποφάσεις για τη μουσική στην εστίαση και για το ωράριο κυκλοφορίας, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα «ανοιγμάτων», εφόσον όμως η Επιτροπή ειδικών  διαπιστώσει ότι έχει μειωθεί περαιτέρω το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα. 

Η μουσική αναμένεται να επιτραπεί στην εστίαση από τις αρχές Ιουλίου, ενδεχομένως από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις για τη μείωση του επιδημιολογικού φορτίου.

Επίσης, στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας, θα αποφασιστεί αν θα επιτραπεί οι συμμετέχοντες στις δεξιώσεις να αυξηθούν από τους 100 στους 200.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος τέθηκε η πιθανή εξαίρεση από την διεξαγωγή των self-test για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι με ισχύ από τις 15 Ιουνίου.

Τέλος, για τους οίκους ευγηρίας αποφασίστηκε οι ηλικιωμένοι στους οίκους ευγηρίας να δέχονται επισκέπτες υπό όρους και προϋποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέπτες θα επιτρέπονται , όμως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 95% οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές και κατά 85% οι άνθρωποι που διαμένουν εκεί.

Επίσης, οι δικοί τους άνθρωποι που θα τους επισκέπτονται θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν αρνητικό self-test.

 

Διαβάστε επίσης:

Κοφτερίδης στο Ράδιο Κρήτη: Φυσιολογική και αναμενόμενη η μεταλλαξιμότητα του κορωνοϊού

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα...

Ηράκλειο: Η έφοδος στο μαντρί, η σύλληψη και η ζωοκλοπή από άλλο νομό

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα με έξι τραυματίες στην Εθνική Οδό Λάρισας- Τρικάλων

ΕΚΑΒ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Λάρισα με έξι τραυματίες.

Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, ενώ έξι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

Αντιεμβολιαστές: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 4 από τις 25 προσαγωγές

Ηράκλειο: Λουκέτο για 1 μήνα σε beach bar στον Καρτερό και πρόστιμο