Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικος επιδειξίας αυνανιζόταν μέσα σε λεωφορείο -Τον βρήκαν επειδή έκλεψε πρατήριο καυσίμων
περιπολικό
 clock 20:48 | 07/10/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι αστυνομικές Αρχές κατέληξαν στο πρόσωπο ενός 15χρονου Ρομά, φερόμενου ως δράστη για περιστατικό αυνανισμού μέσα σε αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Ανθήλη. στη Λαμία.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 5 Οκτωβρίου το συγκεκριμένο παιδί ξαναεμφανίστηκε στην περιοχή κλέβοντας μικρό χρηματικό ποσό από πρατήριο υγρό καυσίμων στη λεωφόρο Αθηνών.

Το επόμενο μεσημέρι στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο 15χρονος συνελήφθη για την κλοπή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, ενώ είχαν ήδη επιβεβαιώσει ότι είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που αυνανιζόταν μέσα στο αστικό λεωφορείο, μπροστά στην 67χρονη γυναίκα που είχε δίπλα της την ανήλικη εγγονή της.

Πρόκειται για έναν 15χρονο που απασχολεί διαρκώς τις αστυνομικές Αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, όπως και για τους γονείς του ηλικίας 45 και 44 ετών για παραμέληση της εποπτείας του.

Ο φερόμενος ως δράστης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εξεταστούν από το Δικαστήριο Ανηλίκων οι υποθέσεις στις οποίες είναι μπλεγμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διπλό φονικό στη Μεσσηνία: Άφαντος ο δράστης - Τα πρώτα σενάρια των Αρχών

Τέμπη – Ψαρόπουλος: Θέλουμε να μάθουμε γιατί χάσαμε τους ανθρώπους μας και ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό

Δύο χρόνια πολέμου στη Γάζα - Συνεχίζεται η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis