Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη δύο πνιγμοί ηλικιωμένων σε θάλασσες 

ekav.jpg
 clock 14:20 | 22/09/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από δύο διαφορετικές θαλάσσιες περιοχές ανατολικά της Κέρκυρας, δύο ηλικιωμένοι αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Πρόκειται για έναν 66χρονο που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή των Γουβιών και έναν 73χρονο που ανασύρθηκε επίσης χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Δασσιάς. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση και για τα δύο συμβάντα που φέρονται να μη σχετίζονται, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis