Ελλάδα

Πολιτική

Κρήτη

Υποσχέσεις Παππά για άμεση λύση των προβλημάτων της ιδιωτικής ραδιοφωνίας (βίντεο)

μικρόφωνο ραδιοφώνου

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκος Παππάς απαντώντας σήμερα σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου στην Ολομέλεια της Βουλής, σχετικά με τα πολλά και χρονίζοντα προβλήματα της ιδιωτικής  ραδιοφωνίας, υποσχέθηκε ότι σύντομα θα δοθούν λύσεις.
 

κεγκέρογλου

κεγκέρογλου, by mpeka

(Βασίλης Κεγκέρογλου)

Ο κ. Παππάς παραδέχθηκε τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και υποσχέθηκε ότι  μετά και τη απαίτηση των θεσμών, σύντομα θα προκηρυχθούν οι αδειοδοτήσεις των σταθμών.
 

νικος παππας

νικος παππας, by meropi

(Νίκος Παππάς)

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ερώτηση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και την απάντηση του Νίκου Παππά στην Ολομέλεια της Βουλής

(

Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Βασίλης Λαμπρινός για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Λαμπρινος

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού:

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας συμπίπτει, ετούτη την χρονιά, με την απροσδόκητη κρίση, που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Στην μεγάλη μάχη η οποία μαίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλων των χωρών αποτελεί την εμπροσθοφυλακή της ανθρωπότητας. 
Στην Ελλάδα και ειδικά στην Κρήτη έχουμε την τύχη να διαθέτουμε εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι κάνουν σπουδαία δουλειά, υπό δύσκολες συνθήκες. 
Το «ευχαριστώ»,  το οποίο αναμφίβολα τους οφείλουμε δεν αρκεί. 
Τους οφείλουμε, κυρίως, να συνεχίσουμε να δείχνουμε εμπράκτως ότι σεβόμαστε την προσπάθειά τους, αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί:
Tηρούμε απαρέγκλιτα  τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και μένουμε στο σπίτι, ως την ημέρα που θα έχει αποτραπεί ο κίνδυνος και η ζωή όλων μας θα επανέλθει στην κανονικότητα.