Ελλάδα

Πολιτική

Κόσμος

Αρχές Δεκεμβρίου η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν;

τσιπρας ερντογαν

Συνάντηση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα για το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων στην Κύπρο.

Την πληροφορία μεταφέρει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τονίζοντας ότι η ημερομηνία της συνάντησης «κλείδωσε» για τις 4 Δεκεμβρίου και σημειώνοντας ότι στην Αθήνα αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι ενδεχομένως θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος.

Η Αθήνα με αφορμή τα όσα μεταδίδονται, στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο, ξεκαθάρισε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει συμμετοχή σε πολυμερή διάσκεψη υπό την αίρεση ότι θα υπάρξει προηγούμενη συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας για τα θέματα των Εγγυήσεων και της ασφάλειας.

 

Ελλάδα

Πέθανε ο 27χρονος που πυροβολήθηκε...

Μάριο

Ενα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στη νεολαία, παλιός μαθητής του 5ου Λυκείου με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πολλούς φίλους είναι ο 27χρονος που έπεσε νεκρός στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι από τον επίσης Αλβανικής καταγωγής.

Όπως αναφέρει το tempo24news πρόκειται για τον Μάριο Μετάι, ο οποίος εργαζόταν στον χώρο της εστίασης, αγαπούσε τον αθλητισμό, ενώ και ο αδελφός του εργάζεται σε γνωστό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ο νεαρός ήταν κλινικά νεκρός από το απόγευμα. Επίσημη ώρα θανάτου του είναι η 23.05 την Δευτέρα. Δυστυχώς ο τσακωμός και το επεισόδιο είχαν θλιβερή κατάληξη.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Προσπάθησε να ξεγελάσει το ΤΑΕ ... αλλά δεν τα κατάφερε

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για νεαρό άνδρα στο λιόφυτο

Ηράκλειο: Μια... λεμονιά φέρνει νεύρα και καβγάδες (φωτογραφίες)