Ελλάδα

Αστυνομικά

Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου

παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 48χρονος που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα εκτεταμένης διαδικτυακής έρευνας των γερμανικών Αρχών σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων P2P, για την ανεύρεση χρηστών που κατείχαν ή είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. 

Από το διαδικτυακό έλεγχο που έγινε προέκυψαν τρία ηλεκτρονικά ίχνη, που ανήκουν σε συνδρομητές εταιρειών παροχής υπηρεσιών διαδικτύου εντός της Ελλάδας.

Μετά από Βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συλληφθέντα, ο οποίος διατηρούσε μια από τις επίμαχες συνδέσεις διαδικτύου.
 
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 48χρονου, σε περιοχή της Αττικής, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ στα αποθηκευτικά μέσα που κατείχε βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία με σκληρό οπτικοακουστικό υλικό (εικόνες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων. 

Κατασχέθηκαν δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τέσσερις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και κινητό τηλέφωνο, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Απίστευτο θράσος - Έκλεψαν χρήματα από 90χρονη

ηλικιωμενη

Απίστευτο θράσος είχαν γυναίκες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Κι αυτό γιατί δεν δίστασαν να προσεγγίσουν μία 90χρονη και με τη μέθοδο της απασχόλησης να της αρπάξουν 400 ευρώ!

Πρόκειται για μία 54χρονη και μία 51χρονη οι οποίες λίγη ώρα αργότερα, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του ΑΤ Φαιστού. 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό του 27χρονου Δημήτρη

Ηράκλειο: Απίστευτος ο νεαρός - Συνελήφθη για 2η φορά μέσα σε λίγες ώρες

Νοσοκομεία Κρήτης: Αριθμός ρεκόρ ασθενών με κορωνοϊό!