Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Καλλιεργούσε υδροπονική... κάνναβη
υδροπονική κάνναβη
 clock 22:31 | 21/05/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Χασίς δικής του παραγωγής με την υδροπονική μέθοδο προόριζε για διάθεση σε χρήστες της Σάμου ένας νεαρός, που είχε εγκαταστήσει ένα πλήρες εργαστήριο για την καλλιέργεια χασισόδεντρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του.

Μετά από πληροφορίες , έγινε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 24χρονου στο Πυθαγόρειο, όπου κατασχέθηκε πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας από τέσσερις λαμπτήρες, μία πρίζα με χρονοδιακόπτη, έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα και ένα θερμοστάτη, με τον οποίο καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 εκατοστών.

Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν ακόμη τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 197 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας μεταλλικός τρίφτης και 140 ευρώ. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

(φωτογραφία αρχείου)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis