Ελλάδα

Αστυνομικά

Ανιψιός και θεία βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο σπίτι τους στην Αίγινα

Invalid Scald ID.

Ένας άντρας 44 ετών και μία γυναίκα 71 ετών βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε σπίτι στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων, στην Αιγινα. Οι δύο άνθρωποι, που είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους, ο 44χρονος άνδρας ήταν ανιψιός και η 71χρονη γυναίκα θεία του, εκφράζονται φόβοι ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το aeginaportal. 

Τα πτώματα βρέθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, απανθρακωμένα μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στην Αίγινα. Οι ζημιές στο υπόλοιπο σπίτι δεν ήταν εκτεταμένες.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση περιμένουν την ιατροδικαστική έρευνα καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ελλάδα

Καλά στην υγεία του του βρέφος που εγκατέλειψαν σε οικόπεδο (βίντεο)

νεογέννητο

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται το νεογέννητο κοριτσάκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε οικόπεδο στον Ασπρόπυργο την Τρίτη.

Το βρέφος δύο ημερών είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εντόπισε μία γυναίκα από τη Γεωργία, κάτοικος της περιοχής, που έντρομη κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του βρέφους. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου.

Θα ληφθεί και πάλι κατάθεση από τη γυναίκα που βρήκε το κοριτσάκι ενώ θα γίνει έρευνα σε γειτονικά σπίτια και σε καταυλισμούς στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μέσα σε χωράφι

Παυλάκης - κορωνοϊός: Μπορεί να έχουμε 4ο κύμα μέσα στο καλοκαίρι

Σαν σήμερα: Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967