Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ

Περιοδεία του Φραγκίσκου Παρασύρη σε χωριά του Ηρακλείου

Περιοδεία του Φραγκίσκου Παρασύρη σε χωριά του Ηρακλείου
 clock 13:02 | 14/01/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα προβλήματα  και τις ανησυχίες των πολιτών για τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και τις προοπτικές πραγματικής εξόδου από την κρίση συζήτησε κατά την χθεσινοβραδινή του περιοδεία, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες,  στις Δαφνές, το Βενεράτο, την Αυγενική, τη Μεγάλη  Βρύση, τον Άγιο Θωμά, τον Πρινιά και την Αγία Βαρβάρα, ο Φραγκίσκος Παρασύρης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι πολίτες επεσήμαναν στον κ. Παρασύρη την ανάγκη να υπάρξουν άμεσες  πολιτικές ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας ο οποίος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο αλλά και εξαιτίας της έλλειψης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τα αγροτικά προϊόντα του νομού.

Ο κ. Παρασύρης  στις συζητήσεις που είχε με τους αγρότες  των περιοχών που επισκέφτηκε τόνισε την ανάγκη να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες οι οποίες στηριζόμενες στα ποιοτικά πλεονεκτήματα των κρητικών αγροτικών προϊόντων θα τους δώσουν τη θέση που τους αξίζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis