Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ

Περιοδεία του Μανώλη Συντυχάκη στη ΔΕΠΤΑΗ

Περιοδεία του Μανώλη Συντυχάκη στη ΔΕΠΤΑΗ
 clock 15:27 | 15/05/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα γραφεία της ΔΕΠΤΑΗ περιόδευσε ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με τη Μαρία Βασιλακάκη και το Βαγγέλη Σοφίου, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους τόνισε ότι η θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι οι υπηρεσίες να εντάσσονται στο Δήμο, αφού εξασφαλίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι να λειτουργούν ως επιχειρήσεις, που κριτήριο έχουν το οικονομικό όφελος. Ανέφερε ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια κυβέρνησης – ΕΕ για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την ελαστικοποίηση και παρουσιάζεται ως δήθεν διέξοδος για τους απολυμένους από τους δήμους, οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ). Η ίδια η δημοτική αρχή πρωτοστατεί στην εφαρμογή αυτής της κατεύθυνσης, εκμεταλλευόμενη τους εργαζόμενους που η ίδια απολύει, δίνοντάς τους βορά στα χέρια των μεγάλων επιχειρήσεων στο όνομα του ανταγωνισμού.

Τέλος, ο Μανώλης Συντυχάκης ανέδειξε την προσπάθεια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τα προηγούμενα χρόνια για να μπουν εμπόδια στην πολιτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή, κάλεσε τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν μόνιμη και σταθερή εργασία, με πλήρη δικαιώματα και να διαμορφώσουν κριτήριο ψήφου με βάση την πείρα τους.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis