Εκλογές 2019

Στο Ηράκλειο σήμερα η Ζωή Κωσταντοπούλου

ζωή κωνσταντοπούλου

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η περιοδεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Κρήτη. Χθες, Δευτέρα, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, περιόδευσε στα Χανιά, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος Ελένη Καραγεωργοπούλου, συμβολαιογράφο και Θεόδωρο Τσούλα Δικηγόρο Ρεθύμνου.

Στις 19.30 μετέβη στον Γαλατά Χανίων, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για την Μάχη της Κρήτης, όπου τιμήθηκαν οι πεσόντες αγωνιστές της Αντίστασης του νησιού απέναντι στους ναζί εισβολείς. Κατέθεσε κόκκινα τριαντάφυλλα στο ηρώο και απηύθυνε χαιρετισμό, στον οποίο επισήμανε ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη και επέκρινε την μη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών.

Στη συνέχεια περπάτησε στους δρόμους της πόλης των Χανίων, συνάντησε και συνομίλησε με πολίτες και έτυχε της θερμής υποδοχής και αποδοχής του κόσμου.
Ακολούθως, τις βραδινές ώρες, μετέβη στο Ρέθυμνο, όπου βάδισε στους δρόμους της παλιάς πόλης, συνομιλώντας με πολίτες για τις θέσεις και απόψεις της Πλεύσης Ελευθερίας, με την ίδια πάντα εγκάρδια υποδοχή.

Στις 17.00 θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, στην αίθουσα του του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου «Νίκος Σακλαμπάνης» (Θεοτοκοπούλου 28), μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Ελένη Καραγεωργοπούλου και Θεόδωρο Τσούλα.

Στη συνέχεια θα περπατήσει στους δρόμους της πόλης, ξεκινώντας από την Πλατεία Δημοκρατίας, την αγορά και τα Λιοντάρια, προκειμένου να συναντηθεί και να έχει επαφή με τους πολίτες και να συνομιλήσει μαζί τους, με ζωντανό και άμεσο διάλογο.  

Με ελπίδα και πίστη στον Αγώνα για Ελευθερία, Δημοκρατία και Ανεξαρτησία, σύμφωνα με τα προτάγματα των αγωνιζόμενων Κρητικών. Με πεποίθηση ότι η Μάχη της Κρήτης δεν είναι μια απλή επέτειος, αλλά χρέος και παρακαταθήκη για αγώνα, όσο δύσκολος και αν φαντάζει.

ESPA BANNER