Εκλογές 2019

Ο Γιώργος Χατζάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

mamoulakis-xatzakis.jpg

Δελτίο τύπου από τον συνδυασμό "Νέοι Δρόμοι" με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη:

Ένας ακόμα νέος και αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη για τον Δήμο Μαλεβιζίου.
 
Πρόκειται για τον Γιώργο Χατζάκη από το Καμάρι, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Χατζάκης είναι τελειόφοιτος Αρχιτεκτονικού Σχεδίου του ΕΠΑΛ, ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις και είναι γιος του νυν Προέδρου της Τ.Κ. Καμαρίου Νίκου Χατζάκη. Έντονα ευαισθητοποιημένος για κοινωνικά θέματα, δραστήριος και εξωστρεφής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
 
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος συμπολίτης μας, ο Γιώργος Χατζάκης, ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα δραστήριο, ηθικό, κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, γεμάτο με όρεξη και ενθουσιασμό για προσφορά στα κοινά. Μαζί και με τον Γιώργο, συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματός μας, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων του Μαλεβιζίου. Με αξιοπρέπεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στον πολίτη και αξιοπιστία. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιώργο Χατζάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».