Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας

ekriti, image not found
 clock 16:16 | 12/11/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος σε δηλώσεις του -μετά τη συνάντηση- ανέφερε ότι βασικό θέμα των συνομιλιών που είχε πρόσφατα στις ΗΠΑ ήταν η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και η δράση των τζιχαντιστών.

Πρόσθεσε δε ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και ταυτόχρονα πυλώνας ασφάλειας για όλη την περιοχή, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον υπουργό για τον επίμονο και επίπονο αγώνα των γυναικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας εναντίον της εγκληματικότητας. 

«Η δημιουργία αισθήματος ασφάλειας είναι βασική προϋπόθεση για τη ζωή όλων των πολιτών της χώρας. Σας συγχαίρω ακόμα μια φορά για τις επιτυχίες που έχετε σε αυτό τον αγώνα, που πολλές φορές κινδυνεύει και η ζωή τους», ανέφερε ο κ. Παπούλιας.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis