Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία ακόμη αρκούδα νεκρή στην Εγνατία Οδό

Μία ακόμη αρκούδα νεκρή στην Εγνατία Οδό
 clock 16:22 | 31/03/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Μία νεαρή αρκούδα χτυπήθηκε στο τμήμα Σιάτιστα - Γρεβενά της Εγνατίας Οδού από διερχόμενο όχημα και αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η πρώτη αρκούδα, θύμα τροχαίου ατυχήματος για φέτος, πέρασε στο οδόστρωμα καθώς στο σημείο υπάρχει ένα κενό διάστημα περίπου 30-40 μέτρων στην ενισχυμένη περίφραξη που τοποθετείται σταδιακά από την Εγνατία Οδός ΑΕ από το καλοκαίρι του 2013, χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Από την πρόσκρουση με το αυτοκίνητο η αρκούδα υπέστη συντριπτικά κατάγματα στα μπροστινά πόδια και τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί μάτι και στην περιοχή γύρω από αυτό.

Το άτυχο ζώο, μετά τη σύγκρουση, παρέμεινε στο οδόστρωμα ανήμπορο και φοβισμένο να μετακινηθεί αλλά διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την Τροχαία Γρεβενών που ειδοποίησε τις ομάδες άμεσης επέμβασης της Καλλιστούς και του Αρκτούρου που έσπευσαν στο σημείο.

Στο νεαρό αρκούδο έγινε νάρκωση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Κτηνιατρικό Σταθμό του Αρκτούρου για να ξεκινήσει η περίθαλψη όμως τελικά το ζώο υπέκυψε στα τραύματά του από εσωτερική αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis