Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορκίδης: Οι πρόωρες εκλογές προκάλεσαν την μείωση των καταναλωτικών δαπανών

Κορκίδης: Οι πρόωρες εκλογές προκάλεσαν την μείωση των καταναλωτικών δαπανών
 clock 22:29 | 04/01/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Περίπου 500 εκατ. ευρώ χάθηκαν τις πρώτες μέρες του 2015 από την αγορά λόγω των πολιτικών εξελίξεων και του φόβου που προκάλεσαν αυτές στους καταναλωτές, σύμφωνα με την έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Βασίλης Κορκίδης στον ΣΚΑΙ,  οι πρόωρες εκλογές προκάλεσαν την μείωση των καταναλωτικών δαπανών με αποτέλεσμα τα χριστουγεννιάτικα δώρα να μειωθούν κατά 20% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Επιπλέον, τόνισε ότι το μεγαλύτερο μέρος του επιχειρηματικού κόσμου, και συγκεκριμένα το 77%, ήταν αντίθετο με τις πρόωρες εκλογές.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis