Skip to main content
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ: Ο παράνομος που έκανε πάταγο στο σάιτ της αστυνομίας (φωτό)
ΗΠΑ: Ο παράνομος που έκανε πάταγο στο σάιτ της αστυνομίας (φωτό)
 clock 22:01 | 20/06/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Προφανώς και οι άνδρες της αστυνομίας στην Καλιφόρνια δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που θα επακολουθούσε της ανάρτησης στη σελίδα της Υπηρεσίας στο Facebook της φωτογραφίας ενός συλληφθέντος για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που αναρτήθηκε η φωτογραφία του Τζέρεμι Μικς, 30 ετών, στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενη από την ανακοίνωση εκτός της δικής του σύλληψης και ακόμη τριών μελών της συμμορίας, ακολούθησε μία φρενίτιδα θαυμασμού από τον γυναικείο πληθυσμό.

Τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις και τα λεγόμενα «likes» ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, η φωτογραφία του 30χρονου εγκληματία ξεπερνούσε τις 35.250 «likes», τις 11.260 σχόλια, ενώ οι κοινοποιήσεις είχαν φτάσει τις 3.665, αναφέρει το iefimerida.gr

Όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα σχόλια προέρχονται από τις γυναίκες - χρήστες του δικτύου και στη συντριπτική τους πλειοψηφία τονίζουν ότι ο Τζέρεμι θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα top model, ενώ το πλέον ξεκαρδιστικό σχόλιο ανήκει σε μία Αμερικανίδα που ανακοινώνει στο στενόν οικογενειακό της περιβάλλον: «Μαμά, ερωτεύτηκα έναν εγκληματία».

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis