Κενό γράμμα η εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία. Σφοδρές μάχες σημειώνονται μέσα στην πόλη του Ντεμπάλτσεβε στα ανατολικά, με τους φιλορώσους αυτονομιστές να δηλώνουν ότι έχουν υπό τον έλεγχό τους το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Από την πλευρά του, το Κίεβο λέει ότι διατηρεί τον έλεγχο της πόλης.
Οι φιλορώσοι αυτονομιστές δηλώνουν ότι έχουν υπό τον έλεγχό τους το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, αν και το Κίεβο λέει ότι εκείνο διατηρεί τον έλεγχο της πόλης.
Εκπρόσωπος των αυτονομιστών δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax ότι οι δυνάμεις έχουν καταλάβει το αστυνομικό τμήμα και τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.
Παράλληλα, οι αυτονομιστές δηλώνουν ότι δεκάδες ουκρανοί στρατιώτες στο Ντεμπάλτσεβε έχουν παραδοθεί και άλλοι έχουν σκοτωθεί στις μάχες.
Οι φιλορώσοι, οι οποίοι είχαν περικυκλώσει την πόλη, βομβάρδισαν την Τρίτη θέσεις του ουκρανικού στρατού στο Ντεμπάλτσεβε.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι βολές πυροβολικού έπλητταν την πόλη κάθε πέντε δευτερόλεπτα.