Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χιόνια στην Ευρυτανία - 'Επιασαν δουλειά οι "αλατιέρες"

Χιόνια στην Ευρυτανία - 'Επιασαν δουλειά οι "αλατιέρες"
 clock 13:43 | 25/01/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Χιονίζει από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Ευρυτανίας κυρίως στα ορεινά, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το Καρπενήσι προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, όπου το χιόνι έχει φτάσει τα 10 εκατοστά, περίπου.

Αλυσίδες επίσης πρέπει να βάλουν στα οχήματά τους οι οδηγοί που κινούνται στο δρόμο Προυσού - Αγρινίου, από το 35ο μέχρι το 45ο χλμ, στη θέση «Αραποκέφαλα», όπου επίσης χιονίζει από το πρωί.

Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, έχουν ήδη πιάσει δουλειά, ενώ μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στο εθνικό δίκτυο Λαμίας - Καρπενησίου.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis