Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πολιτική της κουζίνας στην ελληνική προεδρία της Ε.Ε.

Image
Η πολιτική της κουζίνας στην ελληνική προεδρία της Ε.Ε.
 clock 15:46 | 08/01/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Όχι για να μην λένε πως δεν τους περιποιηθήκαμε κατά τα πρότυπα της ελληνικής φιλοξενείας οι Ευρωπαϊοι Επίτροποι.

Μέχρι και γάλλο σεφ φροντίσαμε να έχουμε, τον διάσημο Ντομινίκ Περό. Και δεν ήταν διόλου φτωχικό το γεύμα τους. Τώρα κατά πόσο ήταν αμειγώς ... ελληνικό άλλο θέμα. Πάντως διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα:

Για πρώτο πιάτο οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι απήλαυσαν ριζότο αλα γαλλικά ενώ το κυρίως πιάτο ήταν φαγκρί με γαρνιτούρα λαχανικών. Το γεύμα συνοδευόταν από λευκό και κόκκινο κρασί SEMELI.

Το επιδόρπιο «μύριζε» σοκολάτα με μυστικά του Γάλλου δημιουργού ενώ είχε και άρωμα Ελλάδας καθώς ο σεφ προσέφερε και γλυκό του κουταλιού, σταφύλι, αλλά και παστέλι.

Το γεύμα έκλεισε με φρέσκο παγωτό με γεύση γιαούρτι.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis