Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθωώθηκε ο βουλευτής της Χ.Α. Αρτέμης Ματθαιόπουλος

athwos-o-matthaiopoulos-tis-xa-gia-upothesi-listeias.w_l.jpg
 clock 20:29 | 03/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Αθώο έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον συγκατηγορούμενο του Αναστάσιο Τριανταφύλλου που δικάστηκαν κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία το 2005.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι δύο κατηγορούμενοι, με άλλα δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ανήλικος τότε αδελφός του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, είχαν ξυλοκοπήσει έναν Έλληνα πολίτη από τον οποία είχαν αφαιρέσει ένα τσαντάκι, στην Αρχαία Αγορά.

Τους τρεις δράστες είχαν καταφέρει να εμποδίσουν να τραπούν σε φυγή δύο πυροσβέστες, οι οποίοι, ωστόσο, δεν προσήλθαν στο δικαστήριο, καθώς έχουν μετατεθεί εκτός Αθηνών.

Ο βουλευτής υποστηρίζει πως το περιστατικό δεν σχετίζεται με την Χρυσή Αυγή και ότι επίσης τα γεγονότα είχαν από την αρχή διαστρεβλωθεί σκόπιμα.

Επισήμαινε δε, πως ο καταγγέλλων έχει καταδικαστεί για ψευδορκία.
Μετά την έκδοση της απόφασης, αποχωρώντας ο βουλευτής από την δικαστική αίθουσα, χτυπώντας φιλικά στην πλάτη τον αντίδικο του, του είπε «άντε γεια, τα λέμε».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis