Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποβλήθηκε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης νεαρός που φορούσε μπλούζα με ναζιστικό σύμβολο

Αποβλήθηκε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης νεαρός που φορούσε μπλούζα με ναζιστικό σύμβολο
 clock 18:57 | 29/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Νεαρό που φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα της ναζιστικής εφημερίδας "Der Stumer" απέβαλε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή τακτική συνεδρίαση.

"Με την μπλούζα των ναζί που φοράς δεν μπορείς να μείνεις στην αίθουσα. Να φύγεις έξω. Εδώ μέσα τέτοια σήματα και ιστορίες δεν θα υπάρξουν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, με τον νεαρό να αποχωρεί και να απαντά πως "δεν είναι μπλούζα των ναζί, αλλά μουσικού συγκροτήματος".

Σημειώνεται πως ο κ.Αβραμόπουλος και στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε αποβάλει από την αίθουσα τον ίδιο νεαρό, διότι μαγνητοσκοπούσε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis