Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη Μ. Τετάρτη η απολογία του ελβετού τραπεζίτη για τα εξοπλιστικά

zan_klont_osvalnt.jpg
 clock 11:56 | 07/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Στους ανακριτές Νικόλαο Τσιρώνη και Βασιλική Μπράτη μετήχθη τη Μ.Δευτέρα ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, ο οποίος συνελήφθη μετά από διεθνή εντάλματα των δικαστικών Αρχών για την εμπλοκή του σε υποθέσεις των παράνομων αμοιβών για εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο ελβετός τραπεζίτης θα απολογηθεί ενώπιον των ανακριτών Νικόλαου Τσιρώνη και Χριστόφορου Μάρκου τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και εντοπίστηκε στο Αμπου Ντάμπι όπου συνελήφθη με βάση το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο κ. Αγγελής.

Οι ανακριτές προσδοκούν πολλά από την απολογία Οσβαλντ, αφού εκείνος φαίνεται να γνωρίζει διευθύνσεις και ονόματα, ακόμα και κρατικών αξιωματούχων της χώρας μας που παραλάμβαναν τις μίζες.

Ο κ. Οσβαλντ κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.    

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis