Στη Μυτιλήνη θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στην Ημερίδα με θέμα: «Οι προοπτικές στην αγροτική ανάπτυξη με τη νέα ΚΑΠ. Περιφερειακός σχεδιασμός για την αξιοποίηση των ευκαιριών από τις επιδοτήσεις στα (ποιοτικά) προϊόντα με τοπικό χαρακτήρα».
Ο Σπύρος Δανέλλης, ως μέλος και της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Νέα ΚΑΠ και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για τα νησιωτικά προϊόντα».
Ομιλία θα πραγματοποιήσει επίσης ο γραμματέας της Κ.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην ειδικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος ενώ στη συζήτηση θα παρέμβουν: ο πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε Αιγαίου Γιάννης Τσακίρης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Θάνασης Κίζος.
Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Δημοκρατική Αριστερά Λέσβου και θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 μ.μ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.