Ένας νεκρός και έξι τραυματίες είναι ο απολογισμός του απίστευτου περιστατικού, που σημειώθηκε σε τράπεζα στη Ρώμη, όταν ένας 86χρονος εισέβαλλε μέσα στο υποκατάστημα με το τζιπ του, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Βελέτρι σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων από την ιταλική πρωτεύουσα.
Νεκρή είναι μια γυναίκα 66 ετών, η οποία βρισκόταν μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας Unicredit την ώρα που το τζιπ εισέβαλε σ' αυτήν.
Η υπηρεσία άμεσης βοήθειας την διακόμισε άμεσα στο νοσοκομείο του Βελέτρι, όπου μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά της.
Οι έξι τραυματίες είναι πελάτες που βρίσκονταν στην ουρά, για συναλλαγές τους στο ταμείο της τράπεζας.
Οι ιταλικές αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο ηλικιωμένος σχεδίαζε να κάνει ληστεία ή αν η τραγική αυτή «εισβολή» με το αυτοκίνητό του στο υποκατάστημα της τράπεζας οφείλεται σε άλλες αιτίες, όπως κακό χειρισμό του αυτοκινήτου ή ξαφνική αδιαθεσία.