Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Smartphones αντικαθιστούν τα κλειδιά στα ξενοδοχεία

ekriti, image not found
 clock 10:00 | 08/11/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Hilton και Starwood σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν συστήματα, τα οποία δεν θα χρειάζονται κλειδιά για να ανοίξει κάποιος πελάτης την πόρτα του δωματίου αλλά οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το smartphone

Ο αναλυτής των ξενοδοχειακών θεμάτων, Ράιαν Μέλικερ, αναφέρει "Θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα για τους επισκέπτες, θα συμπιέσει τα έξοδα για τα ξενοδοχεία, και θα κάνει την τεχνολογία ακόμα καλύτερη", ακόμη λέει "Ζούμε σε μια περίοδο όπου τα ξενοδοχεία κάνουν ό,τι μπορούν για να γλιτώσουν έξοδα. Μάλλον θα δούμε ακόμα περισσότερη τεχνολογία χωρίς κλειδιά". 

Στα ξενοδοχεία της Startwood οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση πρέπει να κατεβάσουν μια εφαρμογή και να επιλέξουν το πρόγραμμα χωρίς κλειδιά. Ένα εικοσιτετράωρο πριν την άφιξή τους, λαμβάνουν ένα ψηφιακό κλειδί στο τηλέφωνό τους. Μόλις φτάσουν στο ξενοδοχείο, μπορούν να πάνε κατευθείαν στο δωμάτιό τους και να κρατήσουν το τηλέφωνό τους πλάι στο χερούλι της πόρτας, το οποίο ξεκλειδώνει μέσω Bluetooth.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis