Κόσμος

Τρεις έφηβοι απήγαγαν και σκότωσαν 6χρονο αγόρι!

αγορι

Τρεις έφηβοι από το Μισισίπι κατηγορούνται για την απαγωγή και την δολοφονία ενός 6χρονου αγοριού, που βρισκόταν μόνο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το παιδί, ονόματι Kingston Frazier, βρισκόταν μόνο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο Toyota Camry σε ένα πάρκινγκ κοντά στις 1:15 π.μ. της Πέμπτη.

Οι τρεις ύποπτοι σταμάτησαν μέσα στο ίδιο πάρκινγκ και ένας από αυτούς παρατήρησε πως το Toyota ήταν ξεκλείδωτο και μπήκε μέσα και άρχισε να οδηγάει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είχε δει το μικρό παιδί να κάθεται στα πίσω καθίσματα.

εφηβοι

εφηβοι, by meropi

Όταν η μητέρα του αγοριού βγήκε έξω από το κατάστημα στο οποίο ψώνιζε, αμέσως ειδοποίησε τον κοντινότερο σερίφη για την εξαφάνιση του αυτοκινήτου και του γιού της.
Όταν έγινε σαφές ότι ένα παιδί βρισκόταν μέσα στο κλεμμένο όχημα, το Γραφείο Διερεύνησης του Μισισίπι αμέσως εξέδωσε Amber Alert.

Ο Kingston βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη στην αγροτική περιοχή Madison από έναν περαστικό που παρατήρησε το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, το οποίο αναγνώρισε από το Amber Alert.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη, το μικρό αγόρι είχε τραύματα από πυροβολισμούς στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Οι Dwan Wakefield, D'Allen Washington and Byron McBride -οι οποίοι είναι όλοι κοντά στην ενηλικίωση- κρατιούνται από τις αρχές και αναμένεται να δικαστούν σύντομα για τις πράξεις τους.
Και οι τρεις τους θα χρεωθούν με τις κατηγορίες δολοφονίας και απαγωγής και η ποινή που αναμένεται να λάβουν θα είναι μεγάλη, σύφμωνα με τον εισαγγελέα της της περιφέρειας, Michael Guest. Αντιμετωπίζουν επίσης και την κατηγορία κλοπής αυτοκινήτου.

Κόσμος

«Αντάρτικο» στην ΕΕ για τη στρατηγική εμβολιασμών - Οι έξι χώρες που διαφοροποιούνται

κορωνοϊός εμβολιασμός

Μέτωπα, διαφορετικές σχολές σκέψης και ανταρσίες έχουν δημιουργηθεί στους κόλπους της ΕΕ σε σχέση με τη στρατηγική των εμβολιασμών. Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις και τις εγκρίσεις άνοιξαν εστία παραπόνων καθώς χώρες της Ένωσης έδειξαν την Κομισιόν ως υπέυθυνη για τη δυστοκία όσον αφορά στις συμφωνίες με τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Η ενιαία στρατηγική της ΕΕ στον εμβολιασμό του πληθυσμού φαίνεται, όπως σχολιάζει και η βρετανική Sun, να πέφτει στο κενό. 

Δεν είναι μόνο η Ουγγαρία που διαφοροποίησε τη στάση της από την ευρωπαϊκή «οικογένεια» αναζητώντας σκευάσματα εκτός χωρών της Δύσης για να εμβολιάσει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.
Από το «πλοιάριο» των Βρυξελλών πηδούν, εν μέσω επέλασης του τρίτου κύματος της πανδημίας, και άλλες χώρες. 

Η Γαλλία πριν από ένα 24ωρο αποφάσισε να προχωρήσει στην ανατροπή ως προ το εμβόλιο της AstraZeneca και να το χορηγήσει στους άνω των 65 ετών. 

Στην πολιτική αυτή, αναφορικά με το συγκεκριμένο σκεύασμα, προσανατολίζεται και η Γερμανία.

Επικρίσεις για την πολιτική των Βρυξελλών έρχονται και από την Αυστρία, με τον καγκελάριο της χώρας, Σεμπάστιαν Κουρτς, να κατηγορεί την Κομισιόν για μεγάλη ολιγωρία στο θέμα των εγκρίσεων των εμβολίων. «Δεν θα πρέπει από εδώ και στο εξής να εξαρτόμαστε μόνο από την ΕΕ για την παραγωγή των εμβολίων δεύτερης γενιάς», δήλωσε επίσης.

Πέντε χώρες, Δανία, Πολωνία, Ουγγαρία και Σλοβακία έχουν σαφώς διαφοροποιήσει τη θέση τους για τους εμβολιασμούς από την ΕΕ. Η Κοπεγχάγη, συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι υπέβαλε προσφορά ώστε να λάβει δόσεις που περίσσεψαν  από το Ισράηλ, παρατηρώντας ελλείψεις στην ΕΕ. Ο Ούγγρος ηγέτης, Βίκτορ Όρμπαν, έχει δηλώσει ότι η χώρα του παρέλαβε δόσεις του κινεζικού εμβολίου της Sinopharm, που δεν έχει ακόμη εγκριθεί από την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή.

Η Τσεχία, από τη μεριά της, βρίσκεται σε συνομιλίες με την Κίνα για αγορά εμβολίων.