Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Νοθευμένο λικέρ σκορπά το θάνατο στην Ινδία

Λίκερ
 clock 14:59 | 07/04/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι πέθαναν και 22 νοσηλεύονται μετά την κατανάλωση νοθευμένου λικέρ, στο δυτικό κρατίδιο του Ρατζαστάν στην Ινδία.  

Είχαν προμηθευτεί το ποτό από ένα τοπικό κατάστημα στην περιοχή και μετά την κατανάλωση του παραπονέθηκαν για πόνους στο στήθος και ζαλάδες. "Αν και αμέσως έσπευσαν στο περιφερειακό νοσοκομείο, επτά έχασαν τη ζωή τους", δήλωσε αξιωματούχος της περιοχής.  

Η κατάσταση των άλλων 22 θυμάτων θεωρείται κρίσιμη. Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση επτά βαρελιών από εργοστάσιο που έφτιαχνε νοθευμένα ποτά στην περιοχή Jaiselmer, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν το θανατηφόρο λικέρ στα σημεία όπου έχει διατεθεί αλλά και τους υπεύθυνους για την τραγωδία.   

Την Τρίτη, η τοπική κυβέρνηση στο ανατολικό κρατίδιο του Μπιχάρ ανακοίνωσε τη γενική απαγόρευση για πώληση αλλά και κατανάλωση όλων των ειδών λικέρ. Με τα έως τώρα δεδομένα έχει γίνει σύλληψη ενός μόνο ατόμου.
Πηγή: ΑΠΕ 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis