Κόσμος

Κίνηση ανθρωπιάς που συγκίνησε ένα ολόκληρο αεροπλάνο

αεροπλανο

Την συγκίνηση ενός ολόκληρου αεροπλάνου προκάλεσε μίας αεροσυνοδού της εταιρίας Hainan Airlines με την κίνηση ανθρωπιάς. Η ίδια γονάτισε μπροστά από έναν ηλικιωμένο άντρα με κινητικά προβλήματα προκειμένου να τον ταΐσει.

αεροσυνοδος ανθρωπια

αεροσυνοδος ανθρωπια, by meropi

Μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο ηλικιωμένος του προκάλεσε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

αεροσυνοδος ανθρωπια

αεροσυνοδος ανθρωπια, by meropi

Η αεροσυνοδός που διαπίστωσε ότι ο άνδρας δυσκολευόταν φάει το γεύμα χωρίς δεύτερη σκέψη γονάτισε μπροστά του και τον βοήθησε.

αεροσυνοδος ανθρωπια

αεροσυνοδος ανθρωπια, by meropi

Η ηλικιωμένος άντρας ξέσπασε σε κλάματα από την πράξη της νεαρής αεροσυνοδού και ολόκληρο το αεροπλάνο συγκινήθηκε από την γεμάτη αγάπη πράξη της.

Κόσμος

Τουρκία: Προκλητικό ντοκιμαντέρ για την «Γαλάζια Πατρίδα» (Βίντεο)

τουρκικά πλοία

Την προβολή προπαγανδιστικού ντοκιμαντέρ με θέμα την … «Γαλάζια Πατρίδα» προαναγγέλλει για τις 27 Απριλίου το τουρκικό εθνικό δίκτυο TRT.

Το ντοκιμαντέρ, που επιμελήθηκε το τμήμα Ενημέρωσης του δημόσιου τηλεοπτικού φορέα, θα προβάλλει τις προκλητικές θέσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως έχουν κωδικοποιηθεί με τον όρο «Γαλάζια Πατρίδα».

Η στρατηγική υλοποίησης του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας», περνάει μέσα από την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, την οποία η κυβέρνηση Ερντογάν υπονομεύει βάσει μακρόπνοου σχεδιασμού αποσκοπώντας στο γκριζάρισμα δεκάδων νησιών του Αιγαίου και αμφισβητώντας ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.
 

Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει επίσης τους θαλάσσιους ισχυρισμούς της Τουρκίας στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπεγράφη με την Τρίπολη τον Νοέμβριο του 2019. Ήδη το TRT ξεκίνησε την προβολή του σχετικού τρέιλερ, που ξεκινάει με πλάνα του Καστελόριζου από τα τουρκικά παράλια.

Μ’ ανάρτησή του στο Twitter, o Γενικός διευθυντής του TRT Ιμπραήμ Ερέν, ο οποίος κατάγεται από την Θράκη, έκανε γνωστό πως το προκλητικό ντοκιμαντέρ: «προβάλλει τα δικαιώματα της Τουρκίας όπως απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Νέο "χαστούκι" στον Ερντογάν - Ο Μπάιντεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων

Η ΕΕ δεν θα κάτσει στο τραπέζι της Συνόδου για το Κυπριακό

Διάβημα της Αθήνας στην Τουρκία για παρενόχληση του γαλλικού πλοίου νότια της Κρήτης