Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Η ιταλική γερουσία καταψήφισε τις προτάσεις μομφής κατά Ρέντσι

ρεντσι
 clock 07:35 | 20/04/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

H ιταλική γερουσία καταψήφισε και την πρόταση μομφής της κεντροδεξιάς κατά της κυβέρνησης Ματέο Ρέντσι.Την πρόταση υπερψήφισαν ενενήντα τρεις γερουσιαστές από την Φόρτσα Ιταλία και την ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά, ενώ εκατόν ογδόντα - από το Δημοκρατικό Κόμμα, την Νέα Κεντροδεξιά και τη Λαϊκή και Φιλελεύθερη Συμμαχία - την καταψήφισαν. 
Λίγο νωρίτερα η γερουσία είχε καταψηφίσει και την πρόταση μομφής κατά της ιταλικής κεντροαριστερής κυβέρνησης που είχε καταθέσει το κίνημα Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο. 
Κατά την παρέμβασή του στην αίθουσα της γερουσίας, ο Ματέο Ρέντσι ζήτησε να μην υπάρξει δικαστικός απολυταρχισμός o οποίος να χρησιμοποιηθεί κατά της κυβέρνησης, κάτι που θα αποτελούσε, όπως είπε, «πραγματική βαρβαρότητα». 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis