Κόσμος

Περίεργα - Παράξενα

Το πρώτο ερωτικό πάρκο είναι γεγονός (βίντεο)

ερωτικό πάρκο 2

Το πρώτο πάρκο για αυτούς που τους ενδιαφέρει το σeξ είναι γεγονός. Αφορά μόνο ενήλικους και πρόκειται να δημιουργήσει σάλο και το ενδιαφέρον όλων των ηδονοβλεψιών του κόσμου.
 

ερωτικό πάρκο 1

ερωτικό πάρκο 1, by mpeka

Βρίσκεται στη Βραζιλία, στη πόλη Riracicaba, δύο ώρες από το Sauo Paulo και η κατασκευή του κόστισε περίπου 80 εκατομμύρια. Οι ιδιοκτήτες προσδοκούν ότι θα προσελκύσουν το πρώτο εξάμηνο 50 εκατομμύριο επισκέπτες και οι υποδομές είναι χτισμένες για να εξυπηρετήσουν τη μαζική προσέλευση του κοινού. 

Όπως αναφέρουν τα parapoliotika.gr θα έχει μέσα ερωτικό μουσείο, πισίνα γυμνιστών, sex shop, 7D σινεμά, ρόδα, καθώς και τρενάκι. Η είσοδος θα κοστολογείται 100 δολάρια, θα απαγορεύεται το σeξ με επαγγελματίες, ενώ το σεξ με συγκατάθεση θα είναι επιτρεπτό. 

 

Κόσμος

ECDC: Πιθανόν να κυριαρχήσει η μετάλλαξη Omicron τους επόμενους μήνες

Μετάλλαξη Όμικρον

Τα προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν "σημαντικό πλεονέκτημα» της νέας παραλλαγής επί της παραλλαγής Δέλτα

Η παραλλαγή Ομικρον είναι πιθανόν να κυριαρχήσει στην Ευρώπη «τους προσεχείς μήνες», προκαλώντας περισσότερο από το ήμισυ των κρουσμάτων της Covid-19, αναφέρεται σε έγγραφο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC).

Με βάση μαθηματικά μοντέλα που επεξεργάσθηκε το ECDC, υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ομικρον είναι πιθανόν να προκαλεί τους προσεχείς μήνες περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου των μολύνσεων με τον SARS-CoV-2 στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο που περιλαμβάνει τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ και την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και την Νορβηγία.

«Τα προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν σημαντικό πλεονέκτημα» της νέας παραλλαγής επί της παραλλαγής Δέλτα, η οποία είναι κυρίαρχη μέχρι στιγμής, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ECDC.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κορωνοϊός - Μετάλλαξη Όμικρον: Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ για το κρούσμα στα Χανιά

Σεισμός - Αρκαλοχώρι: Καταγγέλουν μειωμένο αριθμό οικίσκων

Κρήτη - meteo.gr: Ελάχιστες οι βροχές τον Νοέμβριο

ESPA BANNER