Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συνεργασία Περιφέρειας Κρήτης και ΔΗΠΕΘΕΚ και τη νέα χρονιά
Περιφέρειας Κρήτης και ΔΗΠΕΘΕΚ
 clock 19:48 | 02/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια, με αντικείμενο τον προγραμματισμό και την περαιτέρω συνεργασία για την τρέχουσα χρονιά στον τομέα του Πολιτισμού, ειδικά σε ό,τι αφορά το ΔΗΠΕΘΕΚ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ισότητας Γεωργία Μηλάκη, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτισμού στην Π.Ε. Χανίων και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕΚ Σοφία Μαλανδράκη, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ Νικορέστης Χανιωτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν οι βάσεις για το κοινό πλαίσιο δράσεων που θα αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα. Κοινός στόχος είναι η ενίσχυση της θεατρικής παιδείας, η στήριξη των καλλιτεχνικών παραγωγών και η εξασφάλιση ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της Κρήτης, αξιοποιώντας τη δυναμική του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επανέλαβε τη σταθερή βούληση της Περιφέρειας να στηρίζει ουσιαστικά τον πολιτισμό και τις συνέργειες που προάγουν την πνευματική δημιουργία στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λειψυδρία: Όταν οι γεωτρήσεις στερεύουν και το καλοκαίρι είναι κοντά - Η πρόταση του Δημάρχου Γόρτυνας

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 48χρονος με τις 14 διαρρήξεις - Ελεύθερη με όρους η σύντροφός του

Κρήτη: Θετική εξέλιξη η δήλωση του Υπ. Μεταφορών στο Ράδιο Κρήτη για τη δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis