Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ηρακλείου: Η Γιάννα Καλονάκη Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο

Γιάννα Καλονάκη
 clock 18:13 | 12/07/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Δήμος Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας θα είναι η Γιάννα Καλονάκη.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 θα είναι η Γιάννα Καλονάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Δημότες μπορούν να καλούν στο 2813409409 για κάθε πρόβλημα που θα προκύψει, προκειμένου να διευθετηθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προκλητική αδιαφορία του υπουργείου Περιβάλλοντος στο αίτημα για νέα ρύθμιση των αυθαιρέτων της κατηγορίας 5

Κρήτη: Νεκρός 26χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα

Ηράκλειο: Απατεώνες τρομοκράτησαν με ψέματα ηλικιωμένη - Της πήραν 20.500 ευρώ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis